Over Ons

Autobedrijf Oreel Zoutelande

De voordelen op een rijtje

  • TOP Merkspecialist in Opel
  • Persoonlijke benadering
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies
  • Geen onverwachte kosten

Occasions

Wij bieden een mooi aanbod van jonge Opel occasions. Bekijk ook onze afleveringspakketten

Nieuwe Auto's

Wilt u een nieuwe auto? Wij helpen u zoeken. Bij ons kunt u voor alle merken terecht.

Onderhoud

Van APK, Airco tot groot onderhoud, reparaties en professionele voertuigdiagnostiek. Wij helpen u snel weer veilig op weg.

Oreel Zoutelande, een autobedrijf waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan alle merken. Twee vakmensen, vader en zoon Oreel, met een passie voor auto’s. Twee generaties ervaring maar ook een bedrijf waar met de modernste onderhouds  en diagnosetechnieken gewerkt wordt.

Autobedrijf Oreel is gespecialiseerd in Opel, voor onderhoud en reparatie volgens de Opel werkplaatsrichtlijnen, maar ook voor verkoop van goede en jonge occasions van dit merk. Wat niet wegneemt dat u met een ander merk niet minder welkom bent! Als universeel en allround garagebedrijf is geen merk of model ons vreemd. Onze service en eerlijke werkwijze gelden voor alle klanten!

Wij, als TOP Merkspecialist, zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Opel.
Heeft u geen Opel? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

TOP_merkspecialist_Autobedrijf-Oreel

Contactinfo

Via deze link kunt u aangeven wanneer u langs wilt komen. Wij bevestigen vervolgens aan u of dit mogelijk is. Indien u een spoedreparatie heeft, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-561276 info@autobedrijforeel.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×