Occasion garantie

Occasion met garantie

Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan zit u goed bij Autobedrijf Oreel! Bij ons bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren vooraf altijd een inspectie uit op eventuele schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Afleveringspakketten

Bij de aanschaf van een auto, gaat het niet alleen om de auto zelf. Iedereen maakt een andere afweging wat betreft service, garantie en prijs. Daarom bieden wij onze auto’s zo scherp mogelijk aan voor een basisprijs.

Om service en garantie optimaal op elkaar af te stemmen hebben wij voor u 3 afleveringspakketten samen gesteld.

 

Zoekopdracht occasion 

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geefons dan een zoekopdracht! Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Bent u benieuwd naar de verschillende afleverpakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0118-561276 info@autobedrijforeel.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×